Skip to article

Yummiz gaat uitbreiden

Yummiz is de zakelijke partner die het super eenvoudig maakt om iedere dag heerlijke broodjes, salades en warme gerechten op tafel te zetten. Eten waar jij en je collega’s vrolijk van worden. 100% vegetarische gerechten, lokaal bereid en duurzaam bezorgd. Zo combineren we gemak met gezond en maken we de verantwoordelijke keuze ook meteen de lekkerste.

Ons credo is niet voor niets “bringing goodness to the table”. We toveren de lekkerste gerechten op tafel en een glimlach op je gezicht. We zijn op een missie om iedereen uit te nodigen voor het feest dat goed eten heet. Om te vieren dat duurzame keuzes ook lekker kunnen zijn. Dat je voor gezond eten geen smaak hoeft op te offeren en dat verantwoorde keuzes en verwennerij ook heel goed samengaan.

Yummiz is de partner voor ondernemers die weten dat goed eten de drijvende kracht is achter ieder succes. Voor ondernemers die betrokken zijn en geven om het welzijn van hun medewerkers. Voor ondernemers die weten dat goed eten verbindt.

Dus of je nu op zoek bent naar goed eten voor werknemers, collega’s, klanten, cursisten, crewleden of overwerkers; met Yummiz zit je goed!

Komende weken wordt onze website helemaal verbouwd: nog makkelijker bestellen, nog lekkerder aanbod, nog leuker 🤩. Geen stress: bestellingen kan je gewoon mailen naar info@yummiz.com. Op 1.1.24 gaan we weer live 😎

x